e
Banner

Etiketler: batu intarnational logistics



Batu büyüme trendini intermodal ile katladı



Batu Şirketler Grubu 2014’te “Batu Intermodal’ ile markalaştırdığı intermodal taşımacılık hizmetlerini hızla büyütüyor. 




Batu’nun gündeminde şirket satın almaları var


Yayın: 03-02-2017
Kategori: Lojistik

Son aylarda Anadolu’daki üreticilere yönelik verilen teşvikler sayesinde, üretimin bu bölgeye doğru kaymaya başladığını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara “Biz de buradaki gelişmeleri takip ederek yatırımlarımızı burada gerçekleştireceğiz. Bölgeyi iyi bilen şirketler ile know-how paylaşımına da gidebilir, satın almalar da yapabiliriz” dedi.
zirve_banner
 
 
 
 
 




BATU to settle in Trieste


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Karayolu

Batu which is one of the rapidly growing logistics groups of Turkey, is preparing to make a new breakthrough in Europe. The group plans to start up an office in Trieste which is an important gate for the shipments made from Turkey. Batu International Logistics Chairman Taner Ankara states that they shall complete the settlement in Trieste in the first half of this year. 




Batu İran’da yeni partnerle dirsek temasında


Yayın: 20-07-2017
Kategori: Lojistik

İran’da yeni partnerlik anlaşmaları için çalışma yürüttüklerini açıklayan Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Avrupa’da olduğu gibi bu bölgede de önemli bir oyuncu olmak istiyoruz” diyor.  




BATU’nun iş hacminin dörtte birini gıda oluşturacak


Yayın: 18-10-2017
Kategori: Lojistik

Gıdanın iş hacmi içindeki payını %25’e çıkarmayı hedefleyen Batu International Logistics, filosundaki frigorifik araç sayısını arttırmaya ve Almanya’da da depo yatırımı yapmaya hazırlanıyor. 




Batu’nun yatırım ajandasında 3 başlık var


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Karayolu

Yeni pazar stratejilerini ve yatırımlarını sanayicinin taleplerine ve dış ticaretteki gelişmelere paralel olarak şekillendiren Batu, 2018’de de maksimum verim alacağı yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, 2018 için gündemlerindeki konuları; yurtiçinde ve yurtdışında ofis ve depo yatırımı, yeni araç alımı ve yurtdışında şirket satın alımları olarak açıklıyor.




Yunanistan engeli Ro-Ro ile aşılıyor


Yayın: 22-05-2018
Kategori: Denizyolu

Ege Denizi’nde tahrik girişimlerinde bulunan Yunanistan, İpsala sınır kapısından Avrupa’ya gidecek tırların işlemlerini de ağırdan almaya başladı. Avrupa’ya karadan ulaşmanın iki haftaya çıktığını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, tırların kara yerine, denizden yürütüldüğüne dikkat çekti.




Lojistiğe özel teşvik paketi hazırlanmalı


Yayın: 30-04-2020
Kategori: Lojistik

Koronavirüs salgının lojistik sektörünün mali yapısını daha da kırılgan hale getirdiğini vurgulayan Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Bugüne kadar alınan aksiyonları, doğru ve zamanında alınmış kararlar olarak düşünüyoruz. Tüm bunlara ek olarak bu süreçte çok yıpranan ve kriz dönemlerinde ne kadar hayati bir öneme sahip olduğu bir kez daha görülen lojistik sektörüne yönelik teşvik edici ekonomik paketler hayata geçirilebilir” diyor. 




Batu fuar lojistiğine odaklandı



Kara, deniz, hava, demiryolu ve intermodal taşımacılık, depo yönetimi, gümrükleme, dış ticaret alanlarında etkili ve entegre çözümler sunan Batu International Logistics, portföyüne fuar taşımacılığını da eklemeye hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Fuar taşımacılığı departmanının kurulması, yeni müşterilerle proje taşımacılığı hacminin artırılması, bu alandaki uzmanlığımızın, servis portföyümüzün ve hizmet verdiğimiz coğrafyanın genişletilmesi bu yılki hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi. 




Batu'nun ajandası yoğun


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Lojistik

Pandemi döneminde büyümesini sürdüren ve müşteri yelpazesini genişleten Batu International Logistics’in yeni dönem ajandası yoğun. Kısa vadede ekspres ve intermodal operasyonlarını büyüteceklerini, kara, hava ve deniz taşımacılığında servis verdikleri coğrafyayı genişleteceklerini, proje ve fuar lojistiğiyle servis kapsamlarını geliştireceklerini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, uzun vadede yurt içi ve yurt dışında yeni depo ve ofis yatırımlarının da gündemlerinde olduğunu söyledi.